Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 4.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Thellësia e ujit në një rezervuar është matur çdo ditë gjatë muajit prill dhe rezultatet janë paraqitur në tabelën e mëposhtme.

Vizatoni një histogram për të paraqitur këto të dhëna.