Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit 5.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni me mend përqindjet e mëposhtme.

  1. 25% e 42
  2. 90% e 140
  3. 20% e 1200
  4. 11% e 900
  5. 60% e 500
  6. 30% e 440
  7. 30% e 750 lekëve
  8. 55% e 1800 m