Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 12

Zgjidhja e ushtrimit 12 të mësimit 5.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në një palestër, 70% e anëtarëve janë femra. 50% e femrave përdorin pishinën. 80% e meshkujve gjithashtu përdorin pishinën. Ç'përqindje e anëtarëve përdorin pishinën?

Video