Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 5.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Flori mendon se dje, një të tretën e ditës e ka kaluar duke fjetur, tre të tetat e ditës i ka kaluar duke parë televizor, një të dhjetën duke ngrënë dhe një të katërtën në shkollë. A ka të drejtë ai? Argumentoni përgjigjen tuaj.