Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit 5.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Plotësoni katrorët bosh në mënyrë që të gjitha barazimet, horizontalisht dhe vertikalisht, të jenë të vërteta.

Cili veprim duhet të zëvëndësojë shenjën "★"?

Video