Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 5.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në vend të \square, vendosni numrin e duhur.

58×5111×45×37:3444=1\dfrac{5}{8} \times \dfrac{51}{11} \times \dfrac{\square}{45} \times \dfrac{3}{7} : \dfrac{34}{44} = 1

Video