Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ktheni në thyesa numrat dhjetorë të mëposhtëm, duke i bërë veprimet me mend.

  1. 0.5
  2. 0.25
  3. 0.2
  4. 0.125
  5. 0.75
  6. 0.9