Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 13

Zgjidhja e ushtrimit 13 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ktheni në thyesa numrat dhjetorë të mëposhtëm. Jepini përgjigjet në trajtën e tyre më të thjeshtë.

  1. 0.32
  2. 0.55
  3. 0.44
  4. 0.155
  5. 0.64
  6. 0.265