Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 17

Zgjidhja e ushtrimit 17 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ktheni në thyesa përqindjet e mëposhtme.

  1. 33.333.\overline{3}%
  2. 1.11.\overline{1}%
  3. 0.040.0\overline{4}%
  4. 20.1820.\overline{18}%
  5. 0.1850.\overline{185}%
  6. 10.06310.0\overline{63}%