Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 5.3Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Popullsia e një fshati në vitin 2001, ishte 200 banorë. Në vitin 2001, ajo ishte 232 banorë. Duke supozuar se asnjë person nuk është larguar nga fshati nga 2001 në 2011, ç'pjesë e popullsisë së vitit 2011 nuk jetonte në fshat në vitin 2001?