Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit 6.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në formulat e mëposhtme, shkruani xx si subjekt.

  1. mx+n=ox+pmx+n=ox+p
  2. axb=cx+dax-b=cx+d
  3. f+ex=ghxf+ex=g-hx
  4. rsx=tuxr-sx=t-ux