Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 6.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. Kopjoni dhe plotësoni secilin diagram.
  2. Shkruani një formulë që paraqet funksionin.
  3. Shkruani formulën duke përdorur simbolikën e funksioneve.
  4. Ndërtoni pikat (hyrje, dalje) në një grafik.