Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 6.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Çiftoni qelizat:

  1. x+3<10x+3<10
  2. x(x+3)x2+3xx(x+3) \equiv x^2 + 3x
  3. 2x+1=62x+1=6
  4. x2+3xx^2+3x
  5. v=u+atv=u+at