Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit 6.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ndërtoni një listë me pyetje, përgjigjet e të cilave të jenë "Po" ose "Jo", për të përcaktuar kur kemi shprehje, ekuacion, identitet, formulë ose inekuacion.