Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 8.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Të dhënat e motit tregojnë se përafërsisht 30% e ditëve të prillit në një fshat do të jenë me shi. Vlerësoni numrin e ditëve me shi në këtë fshat gjatë prillit të vitit të ardhshëm.