Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 9.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kontrolloni me makinë llogaritëse përgjigjet tuaja për ushtrimet 4, 5 dhe 6.

Si janë vlerat e përafërta në lidhje me vlerat e sakta?