Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 9.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kryeni me mend llogaritjet e mëposhtme, duke përafruar.

  1. 258 + 362
  2. 64 : 27
  3. 62,7 ×\times 211,8
  4. 96,7 - 64,8