Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit Përsëritje për krerët 1-6 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Natën, yjet në qiell grupohen sipas temperaturës së sipërfaqes së tyre, të matur në mijë gradë.

Për të paraqitur këto të dhëna, vizatoni:

  1. një diagram me shtylla;
  2. një diagram rrethor.