Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit Përsëritje 1 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kryeni me mend ose me shkrim veprimet e mëposhtme.

  1. 627 + 3215
  2. 27,3 + 164,7
  3. 302,8 + 6,52
  4. 0,34 + 52,713
  5. 8124 - 398
  6. 104,1 - 69,5
  7. 1589,4 - 672
  8. 18,31 - 8,4