Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit Përsëritje 5 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ktheni në numra dhjetorë numrat e mëposhtëm.

  1. 45\dfrac{4}{5}
  2. 1720\dfrac{17}{20}
  3. 3100\dfrac{3}{100}
  4. 1540\dfrac{15}{40}
  5. 22%
  6. 0.4%
  7. 200%
  8. 5.5%