Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit Vlerësim 1 në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Për të gjetur indeksin e masës së trupit, shkurt IMT, përdoret ky proces:

masa :: gjatësi2 == IMT

Kopjoni dhe plotësoni tabelën. Përfundimet jepini me 1 shifër pas presjes dhjetore.