Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni ShVP-në e secilit çift numrash duke vizatuar diagramin e Venit, ose në një mënyrë tjetër.

  1. 24 dhe 16
  2. 32 dhe 100
  3. 22 dhe 33
  4. 104 dhe 32
  5. 56 dhe 35
  6. 105 dhe 144