Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni PMP-në dhe ShVP-në e numrave të mëposhtëm.

  1. 180 dhe 420
  2. 77 dhe 735
  3. 240 dhe 336
  4. 1024 dhe 18
  5. 762 dhe 826
  6. 1024 dhe 1296

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.