Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 12

Zgjidhja e ushtrimit 12 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni PMP-në dhe ShVP-në e numrave të mëposhtëm.

  1. 30, 42, 54
  2. 90, 350, 462
  3. 462, 510, 1105
  4. 44, 57, 363