Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni PMP-në e secilit çift numrash duke vizatuar diagramin e Venit, ose në një mënyrë tjetër.

  1. 35 dhe 20
  2. 48 dhe 16
  3. 21 dhe 24
  4. 25 dhe 80
  5. 28 dhe 42
  6. 45 dhe 60