Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 14

Zgjidhja e ushtrimit 14 të mësimit 1.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Prodhimi i secilit çift numrash që gjendet në rrathët e diagrameve të mëposhtme, është dhënë në brinjën ndërmjet tyre. Kopjoni diagramet dhe plotësoni shprehjet që mungojnë.

Video