Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 3.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Dy piramida me bazë katrore janë të bashkuara me njëra-tjetrën, siç tregohet në figurë. Vëllimi i përgjithshëm i trupit është 2700 mm3. Gjeni xx.