Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 3.3Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. Vizatoni hapjen e trupit të dhënë në figurë dhe gjeni syprinën e tij.
  2. Gjeni përmasat më të vogla të fletës drejtkëndore që mund të përdorni për hapjen tuaj.
  3. Sa përqind e fletës nuk është përdorur?