Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Masat e disa mollëve janë vendosur në tabelë. Mollët e Korçës e kanë masën mesatare 45 gramë, kurse amplitudën 39 gramë. A pasqyrojnë të dhënat e tabelës mollët e Korçës?