Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani tri krahasime ndërmjet gjatësive të luleve te diellit që rriten nga dy fermerë, duke përdorur të dhënat e grafikëve të paraqitur në figurën e mëposhtme.