Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani tri krahasime ndërmjet faturave të telefonit të paguara nga djemtë dhe nga vajzat, duke përdorur të dhënat e grafikëve të paraqitur në figurën e mëposhtme.