Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Grafikët me kuti, të dhënë në figurën e mëposhtme, tregojnë kohë e reagimit të një grupi djemsh dhe të një grupi vajzash. Shkruani të pakten dy krahasime për këtë grafik me kuti.