Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Grafikët me kuti, të dhënë në figurën e mëposhtme, tregojnë kohëzgjatjen mesatare të një telefonate, të rrumbullakosur në minutën më të afërt, të bërë nga dy grupe vajzash të moshave 13 dhe 17 vjeç. Shkruani të pakten dy krahasime për këtë grafik.