Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 17

Zgjidhja e ushtrimit 17 të mësimit 5.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Llogaritni: (214)12(2\dfrac{1}{4})^{-\frac{1}{2}}