Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 5.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani numrat e mëposhtëm në trajtë fuqie.

  1. 12\dfrac{1}{2}
  2. 15\dfrac{1}{5}
  3. 17-\dfrac{1}{7}
  4. 0.50.5
  5. 0.10.1
  6. 0.30.\overline{3}