Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 5.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani shprehjet e mëposhtme në trajtë thyese.

  1. 828^{-2}
  2. 737^{-3}
  3. 525^{-2}
  4. 949^{-4}
  5. 323^{-2}
  6. 939^{-3}