Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 5.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni shprehjet e mëposhtme.

  1. 424^{-2}
  2. 414^{-1}
  3. 404^0
  4. 40.54^{0.5}
  5. 414^1
  6. 424^2
  7. 434^3
  8. 40.54^{-0.5}
  9. 434^{-3}