Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani numrat e mëposhtëm në shkrimin standard.

  1. 0.000340.00034
  2. 0.10670.1067
  3. 0.00000910.0000091
  4. 0.3150.315
  5. 0.008450.00845
  6. 0.0000000003060.000000000306