Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani numrat e mëposhtëm në rendin rritës.

  • 4.0×1044.0 \times 10^4
  • 4.55×1044.55 \times 10^4
  • 9×1039 \times 10^3
  • 3.898×1043.898 \times 10^4
  • 1.08×1041.08 \times 10^4
  • 5×1045 \times 10^4