Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani numrat e mëposhtëm si numra të zakonshëm.

  1. 6.35×1046.35 \times 10^4
  2. 9.1×10179.1 \times 10^{17}
  3. 1.11×1021.11 \times 10^2
  4. 2.998×1082.998 \times 10^8