Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 5.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ktheni numrat e mëposhtëm, të dhënë në shkrimin standard, në numra të zakonshëm.

  1. 4.5×1034.5 \times 10^{-3}
  2. 3.17×1053.17 \times 10^{-5}
  3. 1.09×1061.09 \times 10^{-6}
  4. 9.79×1079.79 \times 10^{-7}