Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 5.3Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Toka është 1496 ×\times 108 km larg nga Dielli. Marsi është 2279 ×\times 108 km larg nga Dielli. Gjeni largesën më të vogël dhe më të madhe ndërmjet Tokës dhe Marsit.