Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 6.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Grafiku i mëposhtëm paraqet informacionin për një garë ndërmjet Metit dhe Benit.

  1. Cili nga djemtë ishte më i shpejtë në fillim të garës?
  2. Në cilën çast Meti dhe Beni ishin në të njejtën largesë?
  3. Cili e përfundoi garën i pari?