Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 6.4A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni koeficentin këndor të drejtëzës që kalon nga pikat e mëposhtme.

  1. (1, 1) dhe (5, 9)
  2. (2, 6) dhe (8, 2)
  3. (-2, -1) dhe (1, 5)
  4. (-2, 1) dhe (1, -2)
  5. (1, -2) dhe (2, 4)
  6. (0, -3) dhe (-2, 5)
  7. (-4, 3) dhe (2, 1)
  8. (3, -1) dhe (7, 1)
  9. (-5, -2) dhe (3, 6)
  10. (-1, 5) dhe (7, 2)