Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 6.5A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani ekuacionin e rrethit me qendër në orgjinë, kur rrezja është:

  1. 55
  2. 66
  3. 1111
  4. 1414
  5. 2.52.5
  6. 4.54.5
  7. 5\sqrt{5}
  8. 222\sqrt{2}