Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 7.3Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Ana dhe Beni janë 100 m larg njëri-tjetrit në një plazh. Ata shohin shokun e tyre Sokolin duke notuar. Sa më afër Benit se sa Anës është Sokoli? Shfrytëzoni të dhënat e figurës përbri.