Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 7.3Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Akrepat e një ore janë 3 cm dhe 4.5 cm të gjatë. Gjeni largesën ndërmjet kulmeve të akrepave, kur ora shënon:

  1. 8:00
  2. 1:15