Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 7.4A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Me të dhënat në figurë, llogaritni:

  1. ACAC
  2. AGAG
  3. GAC\angle GAC ndërmjet AGAG dhe bazës
  4. FAB\angle FAB ndërmjet planit AFGDAFGD dhe bazës