Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 7.5Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. Shkruani një bashkësi vektorësh për një udhëtim përreth ishullit. Udhëtimi duhet të fillojë dhe të mbarojë në port.
  2. Mblidhni vektorët tuaj dhe shpjegoni përfundimin.