Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 8.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Renditni elementet e bashkësive të mëposhtme.

  1. P: 10 numrat e parë që janë katrorë të plotë
  2. R: vende fqinje me Shqipërinë
  3. S: 10 numrat e parë të thjeshtë
  4. T: pjesëtuesit e numrit 36